torstai 5. elokuuta 2010

Hermostuneisuutta(ko?)

Ärsyttää! Kaikki ärsyttää! Enää kolme yötä Suomessa ja kaikki vaan ärsyttää. Ei osaa pakata, ei osaa tehdä oikein mitään! Haahuilee vaan ympäriinsä, ja ajatukset poukkoilevat miten sattuu. Teen yhden asian täällä, ja kun olen menossa tekemään seuraavaa asiaa siellä, huomaankin matkalla jonkin muun jutun, joka pitää myös tehdä, ja sitten se toinen jääkin kesken. Varmaan tämä kuuluu asiaan, ja sekin ärsyttää! Ja sekin ärsyttää, että EI saisi olla huonolla tuulella, ku pitäisi vaan olla hyvällä tuulella ja ja ja!!! Joo joo - itsehän sitä tässä kaikkea kehittää, ja tulevan muutoksen puolustusmekanismit pärähtelevät käyntiin siellä sun täällä. Ä R S Y T T Ä Ä!

Ehkä mun pitäisi jatkaa tätä jokin toinen hetki tai jokin toinen päivä. Ei tästäkään nyt oikein mitään tule. Uskotteko, että sekin ärsyttää?

Miltä siis tuntuu? Tältä (lue suoraan, että H E R M O S T U T T A A) siis tuntuu.

:D

-E

1 kommentti:

  1. Tänään se sitten tapahtui 8.8.10
    Halauksin ja hieman kyynel silmäkulmassa katsoin kun he lähtivät:( "Ikävähän se tulee"...Mutta nyt katseet tulevaisuuteen:) huom!! ENÄÄ 147 yötä niin allekirjoittanut lähteee matkaan ja viettää heidän luonaan 4 ikimuistoista viikkoa:)

    VastaaPoista