keskiviikko 11. elokuuta 2010

Ei kolme vaan kaksi yötä




Heissan!

Kaksi yötä on nyt nukuttu uudessa kodissa, ja luonnollisesti olo on hieman hämmentynyt :). Kaikki on hienosti ja hyvältä tuntuu - semmmoista uuden alun tuntua tosin on ilmassa. Uskon, että se kuuluu täysin asiaan :).

Jet lag painaa hieman meitä kaikkia, mutta aika hyvin olemme saaneet kelloa kohdilleen. P on nyt "lukemassa" (tuntee kirjaimet ja osaa joitakin jo yhdistää tavuiksi, mutta enimmäkseen siis kattelee kuvia) omassa sängyssään ja kello on tällä hetkellä 20.40 (siis täällä :D, jos rakas lukijani et hokannu :D), joka on siis hänen tavallinen nukkumaanmenoaikansa muutenkin. Tosin P oli ihan kuutamolla ensimmäisenä yönä - kuppasi vaan pystyssä ja totesi, ettei uni tule. Nyt siis hän on jo paremmin oikonut rytmiä, mutta minä ja T olemme ehkä vielä sekaisin - ainakin jonkin verran. Kuuluu asiaan ;).

Mutta onhan tämä! Onhan tämä jännää :), mutta on tämä myös tavallaan ihanan helppoa. Olisi ollut IHAN hirveää vaan tulla tietämättä kaupungista ja maasta yhtään mitään. Olen niin kiitollinen, että meillä kaikilla oli mahdollisuus käydä Malesiassa ennen muuttoa ja että ystävämme ovat auttaneet ja vinkkailleet niin monissa asioissa. Meitsin luonteella olisi kyllä ilman tuota kaikkea tuntunut varmasti niin tuhannesti erilaiselta. Kiitos siis P, J ja R, että pääsimme käymään luonanne ja että olette jaksaneet kaikki miljoonat kysymyksemme ja kaikki ;).

Kalustettuun asuntoon on aivan mahtava tulla! Pedit olivat valmiina ja astioita (pienen roudaamisen jälkeen) saatavilla. Nyt on sitten viimeisiä täällä päässä tarvittavia järjesteyjä tehty, hommailtu kännykkäliittymään puheaikaa ja opeteltu muistamaan, kummasta suunnasta ja miltä puolelta autot tulevatkaan. Omaa autoa ei ole vielä hankittu :).

No joo :). Tässä on pari kuvaa taloyhtiömme pihalta. Kuvat on otettu asunnoltamme allasalueelle päin. Portaat siis vain ylös ja perillä altailla ollaan :). Lisää kuvia tulee sitten myöhemmin.




Terima kasih, että jaksoit lukea :)!

-E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti