maanantai 11. heinäkuuta 2011

Sommoro

Hei ja moi

Nyt on käsillä aika, että heitämme Malesian jäähyväisiä myös tänne blogin puolelle. Huomenna lennämme Suomeen, kotiin, joten Mustoset eivät ole sitten enää Malesiassa. Toivon, että meillä olisi kirjoitettavaa myös jatkossa ja että teitä kiinnostaisi edelleen lukea kuulumisiamme. Tällä hetkellä kuulumiset liittynevät Suomeen ja sinne paluuseen, mutta en uskalla luvata saati taata, kuinka usein päivitämme tekstejä.

Pari päivää on tässä mennyt melkoisen herkissä tunnelmissa. Itkettää ja naurattaa yhtä aikaa, enkä osaa sanoa, kumman vuoksi itken tai nauran enemmän: sen, että pitää lähteä täältä, vai sen, että pääsemme kotiin. Kummallisen outoa ja kaikkea :).

No mutta ei se auta. Tämä on juttu nyt, ja tämä sopii minulle - eipä tässä vaihtoehtoa ole :). Blogimme nimi tullee päivittymään myös, jos ja kun kirjoitteluamme jatkamme. Mielessämme uudeksi nimeksi ovat vilahdelleet vaihtoehdot Mustosten kuulumisia tai Mustoset maailmalla (maailmaahan Suomikin on :D). Onko teillä ehdotuksia uudelle nimelle?

Terima Kasih, että olette olleet mukanamme tähän asti! Kuullaan taas :).

Kiitos!

-E


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti