maanantai 11. heinäkuuta 2011

Aamut paukkuu



Moi!

Huomenna sitten kohti Suomea, kotia. Nyt on oikea aika sille. Tässä nyt sitten yritän pysyä bloggauksessani vyötärölinjan yläpuolella, pahoitteluni! ;)

Auto tai oikeammin Myvi on myyty. Sen myynnin yhteydessä kävi pari hauskaa tilannetta. Ensinhän Myvin piti mennä täkäläiselle työkaverille tai jos ei hänelle niin Oulusta saapuvalle työkaverille, joka tulee tänne vuodeksi. No lopulta Myvi meni kuitenkin työkaverin ystävän tyttärelle. He halusivat käyttää auton jonkun mekaanikon silmien alla ennen kuin edes ostoprosessia käynnistettiin, ei siinä mitään, mitään koeajoa he tai edes mekaanikko suorittanut... No kun ajoin autoa sinne tarkistukseen tämän työkaverin ystävättären kanssa hän kysyi paljonkohan tämä Myvi kuluttaa. Siinä kohti repesin ja yritin selittää hänelle, että minua ei hirveästi ole kiinnostanut tällä 0,45 euron litrahinnalla paljonko auto syö :). Myvillä ei pahemmin ole päässyt hurjastelemaan, koska enimmäkseen olemme ajelleet täällä KL:ssä ja kamerat niillä moottoritie hurjasteluilla eivät ole onnistuneet nappaamaan minua, edes silloin kun ohitin Ferrarin motarilla. Yritin tuolta mekaanikon luota palatessani parhaan kykyni mukaan joutua poliisin kanssa hankauksiin, siinä epäonnistuen. Eli ajelin sieltä kotia kohti ilman passia tai mitään henkilötodistusta saatikka että mukana olisi ollut mitään täkälaisten hyväksymää ajokorttia. Noh matkallahan oli tietty sitten ratsia jossa pysäyttelivät autoja, kirosanoja tais irrota pari. Etupuolella oleva auto pysäytettiin ja sen jatkettua matkaa minäkin valutin Myviä pysäytyspistettä kohti. Poliisin merkit paikalliseen tyyliin olivat hyvin epäselvät ja vasta kohdalla hän ilmaisi selvästi haluavansa pysäyttää myös minut, se oli liian myöhäistä, koska olin survonut kaasupedaalin pohjaan, että ny mennäään! Eivät vaivautuneet perään...

Olette ehkä lukeneetkin tästä paikallisesta opposition "laittomasta" mielenosoituksesta nyt viime viikonloppuna. Yläkerran V sitten heitti, että lähetään kattoon mikä meininki josko saatais hyviä kuvia. Tottahan toki sinne lähdettiin ja nähtiin monta tiesulkua, kuultiin kyynelkaasukranaattien posahtelua jne. Kuvaankin saatiin yksi posaus, se siis tuossa alussa olevassa kuvassa savuaa taustalla, eikä mikään aamunpaukahdus. Tälläkään reissulla ei sitten jouduttu viranomaisten kynsiin, toivottavasti maasta poistuessa eivät ole yhtään enempää minusta kiinnostuneita.

Tietoisesti en ole yrittänyt joutua kiinniotetuksi, koska ihan oikeasti tekee jo mieli kotimaahan!!

Kiitoksia/terima kasih/thank you kaikille kehen olen saanut täällä tutustua ja kiitokset jaksamisesta ja avusta!

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti