perjantai 18. maaliskuuta 2011

Hulinaa!

Moi

Huh hulinata voisin vaikka huikata :). Se tietysti ei ketään yllätä - me olemme nimittäin viettäneet (hiihto)lomaa, mutta luonnollisesti ilman suksia :D. Emme ole hiihtäneet edes vesisuksilla, vaikka vesistöjä olemmekin ylittäneet. Minulla ei nyt olisi itse asiassa lupaa kirjoitella tässä tätä tekstiä, sillä T varasi itselleen seuraavan vuoron, mutta koska hän ei nyt ole vielä sorvin ääreen innostunut (vaikka kirjoitusvimmaa kuuleman mukaan pukkaakin), pöllin vähän :). Ei kerrota T:lle... Kehhehee!

Lyhyesti ja pikaisesti joka tapauksessa nyt morjenstan teitä kaikkia ja kerron, että vesistöjen ylittäminen liittyy Singaporen reissuumme. Siellä on nyt sitten käyty ja monenlaista koettu. Mahtava lomareissu meillä oli! Tänä viikonloppuna vauhtia riittää muun muassa Malesian F1 -kisalippujen noutamisessa, synttärikemuissa sekä Suomen vieraitten vastaanottamisessa. Hulinaa siis riittää :).

Päätän nyt tämän varastetun vuoron näihin kuviin ja iloisiin viikonlopputunnelmiin. Mukavaa viikonloppua kaikille ja S, J, L ja J, lämpimästi tervetuloa!

Singapore River Alkaff Bridge

"Eläinten päiväkoti", totesi P.

Pitkäkaulaiset ystävämme

Smile!

Dinojakin oli

Vanahaa Epyktiä ;)

Wow!

Vesipeto hotellin uima-altaassa

-E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti