tiistai 23. marraskuuta 2010

Joulun lähestyessä

Moi!

Joulukuu on sitten ihan tuossa nurkan takana. Täytyy sanoa, että tulee kyllä niin puskista. Ei ole ollut ruskaa, ei ensi lumen narskuntaa jalan alla eikä mitään muuta Joulusta varoittavaa. Joo on ollut lämmintä, uimista, lämmintä, ukkosta, lämmintä... Ja me olemme nauttineet.

Kävimme viime viikonloppuna katselemassa Malesian elämää hieman muuallakin kuin KL:ssä. Vierailimme siis Lumutissa asuvien ystäviemme luona. Matkalle tuli todettua tämä paikallisen liikennekulttuurin hauskuus (lue järjettömyys), suurin osa vaan yrittää päästä hengestään tienpäällä, se tapahtuu joko kaahaamalla ja ohittelemalla pientareen puolelta, tai hidastelemalla seilaten laidasta laitaan, nimeä vain keino, sitä ne kokeilee. Meno matkalla tuli ajettua moottoritiellä semmosessa vesisateessa, että sukat pois. Näkyvyyttä about nolla, vesiliirto riski about sata, varsinkin tietäen täkäläisten innon huolehtia autonsa rengastuksen kunnosta.

Lumutissa ja sen ympäristössä ei muuten näkyny korkeita tornitaloja tai muutenkaan kovin moderneja taloja. Kyllä siellä oli uusia liiketaloja, mutta arkkitehtuuri on sitä samaa vuodelta jotain. Jos täällä KL:ssä me blondit herätämme huomioita, niin siellä olimme MAJAKOITA. Lumutissa ei nähny muita länsimaalaisia ollenkaan. Okei siis nähtiin kun mentiin käymään asiasta tähden baarissa joka tiedettiin länsimaalaisten baariksi. Siellä oli kyllä juopuneita sakemanneja ja pari suomalaista (me mukaan lukien). Hienoja rantoja siellä sitten on kyllä kilometri kaupalla ja merivesi on muuten lämmintä täällä päin maailmaa jos sitä teistä joku sattui miettimään. :) NIIN JA PÄÄSIMME NAUTTIMAAN GRILLAUKSESTA!!! NAM!

Semmonen pikaraportti nyt Joulua odotellessa.

Niin te jotka ette kirjoittele blogia, laittakaa vaikka joskus sähköpostia tai jotain. :) (Tämä oli siis viesti sinne Eurooppaan.)

Täältä tähän.

-T

1 kommentti:

  1. Oih, voin vain kuvitella! Täällä ei grillailla, ei nahkaa eikä lihaa. Mutta pakkaset on tulleet vissiin jäädäkseen, tänä aamuna oli jo -10. ja edelleen laskee. Hrr....

    VastaaPoista