lauantai 12. kesäkuuta 2010

Visiitti KL:ssä

Kävin pikavisiitillä tulevassa kotikaupungissa ja nyt paluun jälkeen kun on vuorokauden haudutellut innostus lähtöämme kohtaan lisääntyy. Näin ei ollut kun kävin katsomassa tulevaa kotiamme paikanpäällä. Se enemmänkin teki olon hämmentyneeksi. Ajatus oli, että hetkinen eihän se näin ollut tämä visio, mikä minulla oli muodostunut aiemmin kun vierailimme ystäviemme luona KL:ssä. Taloyhtiö on sama jne. mutta silti pienet erot "sotkivat" kuvaa siitä mitä oli ajatellut/kuvitellut.

Kuva alkoi tulla ehjemmäksi jo siinä vaiheessa, kun tulevan kodin katsomisesta oli mennyt vuorokausi ja kävin tutustumassa taloyhtiön kuntosaliin käytännössä ilman "ohjaavaa kättä" ;). Tänään kävin reittiä kotoa työpaikalla mielessäni läpi, kun tarkistin GoogleMapsista (ilmainen mainos) niin olin muistanut sen oikein!!! Nooh, olenhan perinyt isäni suuntavaiston... Kiitos kuitenkin sinne minne se kuuluu, eli isälle ja ystävälle joka sen reitin alunperin näytti.

Autolla ajamista en vielä testannut yllytyksistä huolimatta, tosin oisinkohan ollut ajokunnossakaan muutoin kuin työpäivän päätteeksi ;D

Jokohan pitäisi aamukampa aloittaa....

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti