torstai 3. kesäkuuta 2010

Järjestelyjä

Helou!

Yllätys yllätys, että viime päiviin on mahtunut paljon järjestelyjä. On tilattu virkatodistukset (siis uudestaan :D), opeteltu tulevaa osoitetta, yritetty kaupata autoa, ilmoitettu P:n hoitoon, ettei hän enää kesäloman jälkeen palaa, pyydetty laskuja ennakkoon (jee jee :D) - pitäähän nekin muistaa huolehtia - ja mikä tietty ehkä oleellista myös: varattu lennot! Työhuoneenikin alkaa olla aika kolkon tyhjä. Tietsikka hurisee välillä hauskoja formulaääniä, P:n kukkapiirustus tervehtii iloisine väreineen vielä seinällä ja pöytälaatikot odottavat tyhjentämistä. Sittenpä se alkaa olla siinä. Outoa...

Voi kiesus! Oon mä kyllä kuitenkin onnellinen, niin supersuperonnellinen, vaikkakin tällä hetkellä tuntuu vähän juurettomalta, kuten ystäväni hyvin tunteeni sanoin ilmaisi :). Toisaalta olo on myös malttamaton, sillä järjestelyt ovat hyvällä mallilla ja tavallaan jo kovin odottaa, että pääsisi seuraavaan pisteeseen. Juurettomuutta onneksi vähän helpottaa se, että tosiaan tuleva asuntokin on jo tiedossa - oppisi vain ajattelemaan sen, että se on 16. kerroksessa! Hurjaa!!! Hyvä, että oon edes aikasemmin nähnyt niin korkeaa taloa livenä :). Tietysti nyt jo olen, mutta ei niitä Suomessa juuri ole. Montakohan kerrosta on korkeimmassa Suomessa sijaitsevassa asuintalossa? En tiedä.

No joo, pitäisi pikku hiljaa ottaa ja hilipaista asioille tuonne kaupungin suuntaan. Muistaisinpa vain, puuttuuko vielä jokin tärkeä järjestelyä vaativa asia... Vinkata saa!

-E

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Se sun kommenttisi oli kiva! Laita vaan takaisin, mutta tee pliis ne parit muutokset :).

    -E

    VastaaPoista