keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Langkawia, jouluvalmisteluja ja uusia harrastuksia

Päiviä! Huomenia! Iltoja! (What ever, milloin siis luettekaan. Meillä on nyt päivä.)

Hiljaiseloa on ollut taas vaihteeksi, mutta suonette anteeksi! Kaikenlaista hässäkkää on ilmestynyt päivään jos toiseenkin. On metsästetty piparkakkutaikinaa, joulukuusta sekä torttutaikinaa - ja kaikki nuo olemme onnistuneet hankkimaan. Hyvä me!

Ennen virallisten jouluvalmistelujen alkamista piipahdimme kuitenkin elämämme ensimmäisellä rantalomalla. Kyllä! Emme ole aikaisemmin olleet biitseilemässä, vaan lomakohteemme ovat olleet enimmäkseen kaupunkireissuja. Nyt kävimme siis Langkawilla ja koimme mahtavan loman :). Vuokrasimme yhdeksi päiväksi auton ja kiersimme saarta maisemia ihastellen. Toisena päivänä kävimme merellä kalastamassa - tosin laihoin tuloksin. Vähän nyki, mutta ei sen enempää. Kala(ton)reissu oli kaikesta huolimatta upea, ja päivän jälkeen huomasimme, että vanha ja tuttu junttirusketus oli yrittänyt päästä voiton päälle. Siitäpä saimmekin sitten seuraavaksi päiväksi ohjelmaksemme tasoitella rusketusta aurinkoa palvoen.

Kaunista rantaa lähes äärettömyyksiin.

Langkawin kotka. Iso.



Kohtauksia hotellihuoneessa. On vauhdista päätellen hieman kiire. Juu'u - lähtöpäivä.



Palasimme Langkawilta itsenäisyyspäivänä. Olihan tuo outoa olla ilman kättely- sekä pukuperinnettä - puhumattakaan kaikista muista juhlallisuuksista - täällä muilla mailla. Piti tyytyä sitten seuraavana päivänä lueskelemaan nettilehdistä keskeisimmät tapahtumat. Toimme kuitenkin eri tilanteissa esille sen, mikä päivä 6. joulukuuta suomalaisille on ja mitä se meille merkitsee. Hyvä Suomi!

Vähitellen olemme alkaneet laittaa Malesian kotiimme myös joulua. Tähti on ikkunassa, kuusi koristeltuna sekä piparit ja tortut leivottuina. Tätä kaikkea vartioi meillä erityinen ukko. Luminen ja vielä sisällä :). Kiitos siitä kuuluu P:lle! Lämmintä ja aurinkoa piisaa, mutta joulu on silti tulossa. Hassua :).

Tähden, tähdistä kirkkaimman...

Eikoo upea!

Joulupuu on rakennettu (oksa kerrallaan piti laittaa) ja koristeltu jo.

Ihan näyttävät joulutortuilta sekä joulupaketeilta, kuten tarkoitus olikin :).

Hieman suurempia kuusia sekä suurempia koristeita lähiostarillamme. Koristeluihin panostetaan täällä todella paljon.

Joulu on siis ihan nurkan takana :). Sitä odotellessamme P ehtii käydä muutaman kerran uudessa harrastuksessaan. Hän näki joidenkin harjoittelevan miekkailua ja kysyi sitten meiltä, pääsisikö hänkin mukaan. Selvittelimme asiaa ja saimme tietää, että 4 - 5-vuotiaiden viikonloppuryhmässä on yksi paikka vapaana. Eipä siinä sitten tarvinnut kauan enää miettiä, mitä tehdään. Jos kerran juniori itse innostui ja kiinnostui niin paljon ja tilaakin oli, mukaan vaan. Voi sitä silmien tuiketta ja hymyn leveyttä! Alkeistahan homma tietysti lähtee. Ryhmässä harjoitellaan muun muassa kehon hallintaa, koordinaatiotaitoja, keskittymistä ja kuuntelemista sekä tietysti myös itse miekkailua. Hienoa!

Vähän jänskättää!

En garde!

Hyppyharjoituksia. P:tä on TOSI vaikea erottaa :).

Touche!

Tämmöisiä pikatiivistyskuulumisia kopsahti täältä tällä erää. Muutama kalenteriluukku on vielä jäljellä, ja sitten hiljennytään joulun viettoon. Pian onkin sitten uusi vuosi ja uudet kujeet. Ensimmäisenä kujeena on luonnollisesti velipojan kiusaaminen, kun hän tammikuun alussa saapuu :). Tervetuloa, J!

-E

1 kommentti: