lauantai 3. heinäkuuta 2010

Etukäteisikävä

Jos mä nyt itken, mä en (ehkä - jeah right) itke sitten niin paljon... Always think positive :)                                                                                                                        -E

3 kommenttia:

  1. Eläs nyt, ei me mennä pois maailmasta sillä aikaa! Tulee se kyllä olemaan ontto vuosi, kun ette ole paikalla. Eikä etenkään Pietu. Ei voi mitään.

    VastaaPoista
  2. Niin. Jos kyyneleet helmiä ois. Itestä tuntui että välillä itketti kovasti, ikävä oli omia rakkaita ja välillä tuntui ettei pysty puhelimessa puhua kun on niiiin kova ikävä. mutta kuten kaikkeen, niin siihenkin tottuu. vuosi menee niin nopeasti. aluksi osasimme nauttia hetkestä. sitten tuli siis tämä ikävä, aika mene jo, oi mene jo että pääsen suomeen tekemään sitä tätä ja tuota. sitten viimeiset 3 kuukautta on ollut taas, oih, pysähdy aika. elä kulu poijes. en tahdo lähteä. ota tästäkin selvää. itse neuvoisin tuon ekan, eli tartu hetkeen. kaikella on aikansa.

    Ps. jos haluat oikein irrotella niin ei muuta ku loirin lapin kesää kehiin youtubesta :) Itku tulee vaikkei itkettäiskään!

    VastaaPoista
  3. Näinhän se on Pilvi ja Eija, pitää elää tässä ja nyt. Ei mutku ja sitku moodissa... :)

    VastaaPoista